Despre eveniment

Transylvania Wine Expo este evenimentul dedicat tuturor iubitorilor de vin, de la crame și domenii, până la furnizori de top, somelieri și degustători profesioniști și amatori. Vinul nu este doar o băutură, este o adevărată artă, sentimente adunate și îmbuteliate într-o sticlă, demnă de a spune povestea vinului mai departe.

5 motive pentru care Transylvania Wine Expo este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi în 20-21 aprilie.

#1. Vinuri selecte

Recunoscute și medaliate atât acasă, cât și departe, vinurile și spumantele vor alinta papilele gustative ale oaspeților pe tot parcursul evenimentului. Evenimentul va oferi pasionatilor de vin din Romania ocazia de a descoperi unele dintre cele mai bune vinuri ale lumii intr-o atmosfera relaxanta si instructiva in acelasi timp.

#2. Workshopuri

Pentru doritorii de experiențe noi, pe parcursul evenimentului vor fi organizate workshopuri tematice: Traseul tehnologic al strugurilor – de la fructe la vin Tehnici de degustare a vinului. Cum evaluăm aroma, mirosul și culoarea?

#3. Master Of Wine

Master of wine va transmite participantilor cunostintele sale despre istoria si regiunile viticole ale Romaniei. In cadrul evenimentului, participantii vor descoperi formidabila varietate a vinurilor de calitate, selectia vinurilor pentru degustare realizata de master of wine-ul invitat.

#4. Zona Expozitionala

Zona expozitionala dedicata VINULUI este una generoasa si au raspuns deja prezent crame si podgorii din toate zonele tarii.

#5. Discount-uri

Veti putea comanda extrem de usor vin, deoarece fiecare expozant va avea la dispozitie un sistem automat de preluare si livrare comenzi. Doar degustati si comandati, toate acestea cu reduceri intre 10-30%.